Vodena meditacija Življenje v sedanjem trenutku

V času, ko je nenehno hitenje postalo naša stalnica, še toliko bolj potrebujemo trenutke, ko se ustavimo in si preprosto dovolimo biti sami s seboj in v tišini. Trenutke, ko se zavemo, da je sedanji čas vse, kar pravzaprav imamo, trenutke, ko morda čisto za kratek čas dovolimo skrbem preteklosti in prihodnosti prosto pot.

Prenesi meditacijo

Več meditacij poiščite v spletni trgovini.

O samozavesti v oddaji Klepet ob kavi

O samozavesti, o strahu pred neuspehom in uspehom, o načinih za krepitev samozavesti in še o čem sva z Jasmino klepetali v oddaji Klepet ob kavi. Sem živ primer, da je samozavest mogoče zgraditi. Oddajo si lahko ogledate tu.

Načine in tehnike, s katerimi je uspelo meni sem združila tudi v spletni program 7 korakov do samozavesti.

Vodena meditacija za uresničitev namere

»Naše namere oblikujejo našo realnost,« je zapisal dr. Wayne Dyer. Če se tega zavedamo, se zavedamo tudi, kako pomembno je zavestno kreiranje namer. Potopite se v svet neskončnih možnost, predajte svojo namero Božanski inteligenci in njeni kreativnosti, nato pa le še zaupajte in bodite odprti za izkušnje, ki vam bodo omogočile njeno uresničitev.

Prenesi meditacijo

Več meditacij poiščite v spletni trgovini.

 

Izbrane misli o notranjem miru

Notranji mir – tema o kateri je bilo že veliko izrečenega in zapisanega. In tema, ki je zaradi hitrega tempa življenja in nenehnih sprememb še kako aktualna. Mnogim se zdi, da ga je nemogoče doseči. A številnim, med drugim tudi avtorjem izbranih misli, je uspelo da so oz. da živijo notranje mirno in izpolnjeno življenje. Zato verjamem, da to lahko uspe tudi nam. V e-knjigi je zbranih 20 misli različnih avtorjev, med drugim tudi Dalajlame, Wayna Dyerja, Gandhija in številnih drugih.

Wayne Dyer - notranji mir

Preberi več

Vodnik za opuščanje uporabe psihiatričnih zdravil – e-knjiga

“Želim si, da bi imel takšen priročnik, ko sem sam jemal psihiatrična zdravila.”

Tako v uvodu knjige Vodnik za opuščanje uporabe psihiatričnih zdravil v skladu z načeli zmanjševanja škode zapiše avtor Will Hall, mednarodno priznani strokovnjak, ki pomaga ljudem s psihotičnimi izkušnjami in kljub diagnozi shizofrenije danes živi brez uporabe psihiatričnih zdravil.

V knjigi opiše svojo izkušnjo z zdravljenjem, predstavi dejstva o uporabi in delovanju psihiatričnih zdravil ter opiše tako tveganja in pomisleke, kot tudi prednosti njihove uporabe.

Knjiga je na voljo tudi v tiskani obliki; naročite jo lahko v spletni trgovini, kjer lahko najdete tudi več informacij o vsebini knjige.

Preberi več

Jutro s kosmiko – oddaja o afirmacijah

V oddaji Jutro s kosmiko sva z voditeljico Mojco spregovorili o afirmacijah, o tem kaj afirmacije pravzaprav so, kako in kdaj jih lahko uporabljamo. Dotaknili sva se tudi vprašanja zakaj imamo včasih občutek, da ne delujejo, zakaj se nam včasih ne izpolnijo prav tiste želje, katerih uresničitev si najbolj želimo in odgovorili tudi na vprašanje kako lahko delovanje afirmacij še okrepimo.

Pravilne uporabe afirmacij se lahko naučite tudi delavnici Afirmacije – pot do uspeha.

Vodena meditacija za povezovanje z neskončnostjo

Vodena meditacija za povezovanje z neskončnostjo nas najprej vodi v umiritev, nato pa v prizemljevanje in v povezovanje z neskončnostjo. S tem bomo v svoje življenje vnesli notranji mir in zavedanje, da Božanska inteligenca ničesar ne prepušča naključju. Zavedeli se bomo, da vsaka sprememba s seboj nosi neskončne možnosti za srečo, radost, harmonijo, ljubezen in obilje.

Prenesi meditacijo

Več meditacij poiščite v spletni trgovini.

 

Vodena meditacija za dober spanec

Vodena meditacija za dober spanec vas vodi v umiritev misli in sprostitev telesa. Je meditacija ob kateri boste lažje spustiti vsakodnevne napetosti in skrbi, ponovno prišli v stik s svojo notranjo močjo in okrepili zaupanje v sebe in v življenje. Ta meditacija vas bo zazibala v miren in krepčilen spanec, ki je izrednega pomena za vsesplošno dobro počutje.

Prenesi meditacijo

Več meditacij poiščite v spletni trgovini.

Ko jutri nikoli ne pride … – e-knjiga

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste bili pred velikim izzivom in niste vedeli, kako se ga lotiti? Na primer pregledati na stotine zapiskov za pripravo na izpit? Ali se lotiti priprave diplomske naloge? Morda v omari še vedno hranite tisti čudoviti kos oblačila, ki ga ne morete več nositi, vendar upate, da vam bo nekoč spet prav? Morda že dolgo razmišljate o zamenjavi zaposlitve ali o uresničitvi samostojne podjetniške ideje? Ali pa le o spomladanskem čiščenju? Vsem zapisanim opravilom je skupno eno. Postavili smo si cilj, ki ga želimo doseči. Torej, nekje bo treba začeti. Ampak kje? In kako?

“Naše sanje postanejo cilji v trenutku, ko začnemo opravljati aktivnosti, ki bodo doprinesle k uresničitvi sanj. Cilj brez načrta je samo želja.” Nishan Panwar

Prenesi e-knjigo

Notranji mir in kako ga doseči – e-knjiga

Ob predstavitvi svojega dojemanja notranjega miru marsikdo pripomni, da se ta sliši kot vdanost v usodo. Kako razumem notranji mir? Odgovor je preprost. Notranji mir je odsotnost navezanosti na želje, je sprejemanje tega, kar je, je pomirjenost s tem, kar je. A to ne pomeni vdanosti v usodo. Daleč od tega. Ko smo vdani v usodo, sprejmemo vlogo žrtve. Sprejmemo, da z našim življenjem upravlja nekdo drug, mi pa smo le nemočne žrtve, opazujoče življenje, ki se nam dogaja. Naša vloga v življenju je proaktivna.

Če razmišljate, da bi bilo vaše življenje ob kakšni skrbi manj lahko kakovostnejše in ste za to tudi pripravljeni kaj narediti, potem verjamem, da boste v tej e-knjigi dobili kaj zase.

Prenesi e-knjigo