Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Afirmacije – pot do uspeha

12. 5. 2016 ob 17:30 do 19:30

Afirmacije so pozitivne izjave o sebi ali svetu, ki nas obdaja. Beseda afirmacija se danes pogosto pojavlja v različni literaturi in na spletu. Verjamem, da ste jo že kje zasledili. Verjetno ste kje prebrali tudi, da nam njihova uporaba lahko pomaga doseči želeni cilj. Pa ste vedeli, da nam dosego cilja lahko tudi otežuje?

»Dobim to, o čemer razmišljam, če to želim ali ne,« pravi dr. Wayne W. Dyer. Vprašanje pa je, ali se resnično zavedamo, o čem sploh razmišljamo. Zdi se, da naše razmišljanje vodi avtopilot, ki ga ne znamo ali ne zmoremo ustaviti. Dolgoročno nam to lahko uspe z zavedanjem o svojih mislih in občutkih ter pogosto meditacijo. Prav to je eden od korakov, ki lahko vodi tudi k uspešni uporabi afirmacij. Moč naših misli je namreč precej večja, kot si predstavljamo.

Namen delavnice je udeležencem dati orodja, ki jih lahko uporabljajo v vsakodnevnem življenju, zato bo delavnica praktične narave. Teoretične podlage bodo podprte s praktičnimi vajami, ki bodo udeležence spodbujale k raziskovanju svojih čustev in občutkov v povezavi z afirmacijami, področij svojega življenja, ki jih želijo spremeniti ter k razvoju svoje afirmacije. Delavnico bomo zaključili z meditacijo, v sklopu katere bomo preverili ali izbrano afirmacijo resnično čutimo ter jo s tehniko sidranja povezali s prijetnimi občutki.

Vsebina delavnice:

  • zavedanje svojega notranjega dialoga,
  • preusmeritev misli in energije, ki vedno sledi mislim,
  • razlogi za delovanje in nedelovanje afirmacij,
  • načini za preverjanje pravilnosti afirmacije,
  • povezava afirmacije s prijetnimi občutki.

Prijavite se na petra@mestoznanja.si ali na telefon 031 535 776.

Podrobnosti

Datum:
12. 5. 2016
Čas:
17:30 do 19:30
Dogodek Category:

Prizorišče

Kranj
Ljubljanska cesta 30, Labore
Kranj, Slovenija
+ Google Map