Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Brez tebe ne morem, s tabo tudi ne

31. 1. 2017 ob 17:30 do 20:30

partnerski odnos

Brez tebe ne morem, s tabo tudi ne: partnerski odnos in igre moči, ki jih igramo v njem

Ste imeli kdaj v odnosu občutek, da morate vedno popustiti vi? Ali ob kreganju s partnerjem kdaj prepoznate, da se ponovno kregate zaradi malenkosti? Imate kdaj občutek, da si zaradi kreganja s partnerjem nista več tako blizu?

Partnerski odnos je eden od bolj pomembnih odnosov v našem življenju. Prav zato globoko v sebi stremimo k mirnemu in harmoničnemu odnosu, k odnosu v katerem bi se počutili varni, razumljeni, spoštovani in ljubljeni. A kljub temu včasih temu ni tako. Kaj lahko ob tem naredimo? Kako takrat razumeti odnos?

Za vse, ki se ukvarjate s takšnimi in podobnimi vprašanji je delavnica Brez tebe ne morem, s tabo tudi ne: partnerski odnos in igre moči, ki jih igramo v njem naravnost odlična.

Vsebina delavnice:

♥ kako v partnerskem odnosu zadovoljujemo potrebo po moči,
♥ prepoznavanje vedenj, s katerimi izražamo moč v odnosu,
♥ osnovna prepričanja s katerimi vstopimo v partnerski odnos,
♥ Karpmanov trikotnik (vloga žrtve, preganjalca in rešitelja) in katero vlogo prevzamem,
♥ kako izstopiti iz igre moči in poskrbeti zase.

Namen delavnice je udeležencem predstaviti igre moči, ki jih igramo v odnosih, razumeti kdaj smo v nadrejenem in kdaj v podrejen položaju ter spoznati načine za ohranjanje enakovrednega položaja v partnerskem odnosu. Teoretične podlage bodo podprte s številnimi praktičnimi vajami.

Delavnico vodita Kristina Nocent, univ. dipl. ped. in specializantka transakcijske analize ter Petra Cvek, univ. dipl. ped., NLP Coach Practitioner in praktikantka realitetne terapije in teorije izbire.

Prispevek za delavnico je 35 EUR.

Prijave sprejemamo do vključno ponedeljka 30. januarja 2017 na petra@mestoznanja.si ali na telefon 031 535 776. Prijava je potrjena po plačilu prispevka za delavnico v višini 35 EUR.

Zaradi zagotavljanja kvalitete delavnice je število mest omejeno. Pridružite se nam in poskrbite, da bodo vaši odnosi prijetno zatočišče, kjer boste lahko izrazili sebe in se ob tem počutili varne in sprejete.

Podrobnosti

Datum:
31. 1. 2017
Čas:
17:30 do 20:30
Dogodek Category:
Dogodek Tags:

Prizorišče

Mesto znanja
Reteče 129
Škofja Loka, 4220 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
031 535 776