Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Kako premagati izgovore in se motivirati?

31. 5. 2016 ob 17:00 do 20:00

izgovorUpamo si trditi, da ni osebe, ki ne bi že kdaj našla izgovor za to, da se izogne kakšni obveznosti. Čeprav je bilo jasno, da jo bo slej ali prej treba opraviti. Zakaj to počnemo? Na prvi pogled zgleda, kot da s tem sami sebi delamo precej škode in si po nepotrebnem povzročamo dodaten stres, ko se je mrzlično lotimo zadnji hip. Se vam je kdaj zgodilo, da ste se za izpit učili šele zadnjih nekaj dni? Da ste v službi že cel mesec vedeli, da morate pripraviti poročilo, pa ste ga kljub temu mrzlično pripravljali zadnji dan? Ali da ste začeli z dieto šele teden dni pred dopustom? “Seveda,” boste rekli, “pred tem nisem imel časa.” Ga res niste imeli? Ali pa ste morda le našli kakšen izgovor, da se vam nečesa ni bilo treba lotiti?

Verjeli ali ne, z iskanjem izgovorov poskrbimo za svoje dobro počutje. To pomeni, da imajo izgovori svoj namen in nam prinašajo določene, na prvi pogled skrite, koristi, ki pa jih z nekaj truda lahko prepoznamo. In prav to in še več bomo naredili na delavnici.

Z udeležbo na delavnici boste preko predavanja in vaj pridobili oz. spoznali:

  • 8 načinov za opustitev izgovorov, ki ji bomo osvojili preko praktičnih vaj,
  • skrite koristi, ki nam jih prinašajo izgovori,
  • notranji dialog, ki se pojavi v nas skupaj z izgovori,
  • SMART metodo postavljanja ciljev,
  • kako prepoznati koristi doseženega cilja in se izogniti morebitnim oviram,
  • kako s seboj pripraviti pogodbo o izpolnjeni obveznosti,
  • postopek meditativnega potovanja v sebe, z namenom manifestiranja nove realnosti.

Namen delavnice je udeležencem dati orodja, ki jih lahko uporabljajo v vsakodnevnem življenju, zato bo delavnica praktične narave. Teoretične podlage bodo podprte s praktičnimi vajami, ki bodo udeležencem omogočile globlji stik s svojim notranjim dialogom, s svojimi vrednotami in motivi za doseganje ciljev ter s prijetnimi občutki, ki bodo udeležence spremljali pri kreiranju novega življenja zase.

Delavnico vodita članici društva Kristina Nocent, univ. dipl. ped. in specializantka transakcijske analize ter Petra Cvek, univ. dipl. ped., NLP praktik in praktikantka realitetne terapije in teorije izbire.

Prispevek za delavnico je 30 EUR.

Prijavite se na petra@mestoznanja.si ali na telefon 031 535 776.

Podrobnosti

Datum:
31. 5. 2016
Čas:
17:00 do 20:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Kranj
Ljubljanska cesta 30, Labore
Kranj, Slovenija
+ Google Map