Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Z novimi prepričanji v Novo leto ali kako spremeniti prepričanja

14. 12. 2016 ob 17:30 do 20:30

kako spremeniti prepričanja

Kako spremeniti prepričanja in čemu to sploh koristi?

V življenju se nam pogosto ponavljajo ene in iste situacije, doživljamo ene in iste frustracije in se sprašujemo zakaj. Želimo izgubiti kilograme, pa ne gre. Delamo kot nori, denarja pa ni. Hrepenimo po ljubezni, a vedno naletimo na napačnega moškega. Trudimo se ustreči drugim, pa nam kljub temu ne izkazujejo hvaležnosti in spoštovanja. Zakaj se mi to vedno dogaja, je vprašanje, ki se postavi kar samo od sebe, mar ne?

Odgovor nanj se skriva v naših prepričanjih, v našem dojemanju sebe in sveta okrog nas. Še tako dobri nameni se bodo težko uresničili, če svojih podzavestnih vzorcev ne bomo ozavestili in svojih prepričanj uskladili z novo želeno realnostjo. To lahko potrdim iz prve roke.

Kako spremeniti prepričanja?

Na to vprašanje bomo odgovorili na delavnici Z novimi prepričanji v Novo leto ali kako spremeniti prepričanja, kjer bomo ozavestili in spoznali:

♥ ozadje nastanka prepričanj in tako ustvarili podlago za kreiranje novih prepričanj;
♥ načine za prepoznavanje omejujočih prepričanj in tako ozavestili razloge, ki nam preprečujejo, da bi naredili korak naprej k uresničitvi svojih želja;
♥ tehnike za spremembo prepričanj in si tako zagotovili uspeh;
♥ kako uporabiti NLP tehnike in okrepiti novo kreirana prepričanja.

Mnenje udeleženke delavnice:

»Petrina delavnico o prepričanjih mi je definitivno odprla nova obzorja in poglede na ta (včasih težka) okovja, ki nam kvarijo kvaliteto bivanja. V prvi vrsti sem spoznala, da imam teh prepričanj bistveno več, kot sem bila poprej prepričana. S preprostimi primeri, ravno v pravšnji meri podprtimi s teorijo, nas je Petra suvereno vodila skozi proces spoznavanja naših prepričanj in nas nevsiljivo, a odločno pripravila k temu, da smo tudi sami aktivno sodelovali pri iskanju njihovih vzrokov ter načinov, kako negativna prepričanja spremeniti/odpraviti in se v nov dan podati z novimi, a (za spremembo) pozitivnimi.« Mojca A. K.

Preberite kaj o delavnici menijo še drugi udeleženci.

Prispevek za delavnico je 35 EUR. Prijave sprejemamo na elektronski naslov petra@mestoznanja.si ali telefonski številki 031 535 776. Prijavite se lahko do vključno 13. 12. 2016.

Delavnico vodi Petra Cvek, univ. dipl. ped., NLP Coach Practitioner in praktikantka Realitetne terapije in teorije izbire.

Podrobnosti

Datum:
14. 12. 2016
Čas:
17:30 do 20:30
Dogodek Category:

Prizorišče

Mesto znanja
Reteče 129
Škofja Loka, 4220 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
031 535 776