Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Moč samozavesti

21. 4. 2016 ob 17:30 do 19:30

Samozavest je eden ključnih dejavnikov, ki vpliva na to, v kolikšni meri si bomo dovolili tvegati. Tveganja so del našega vsakdana. Ko se prijavim na zaposlitveni oglas, tvegam zavrnitev. Ko nekoga prosim za pomoč, prav tako. Ko se lotim novega posla, tvegam neuspeh. Enako, ko se lotim izgube kilogramov. Prepričanje, da zmorem, je velik del samozavesti in vpliva na to, da nekaj poskusim kljub tveganju. Samozavest pa je tista, ki mi omogoča zavedanje, da lahko preživim ne glede na izid, ki morda ne bo takšen, kot ga pričakujem ali želim.

Ne znam odgovoriti na vprašanje, ali je samozavest nekaj, s čimer se rodimo ali ne. Nagibam se sicer k odgovoru, da je. Znam pa odgovoriti na vprašanje, ali se samozavest da pridobiti. In odgovor je vsekakor da.

Namen delavnice je udeležencem dati orodja, ki jih lahko uporabljajo v vsakodnevnem življenju, zato bo delavnica praktične narave. Teoretične podlage bodo podprte s praktičnimi vajami, ki bodo udeležence spodbujale k raziskovanju svojih prepričanj, iskanju svojih kvalitet in vživljanju v podobo sebe kot samozavestne osebe.

Vsebina delavnice:

  • vpliv prepričanj na samozavest,
  • prepoznavanje povezave med čustvi strahu, sramu in samozavestjo,
  • videnje sebe kot samozavestne osebe,
  • predstavitev praktičnih načinov, ki omogočajo takojšni pričetek grajenja samozavesti.

Prijavite se na petra@mestoznanja.si ali na telefon 031 535 776.

Podrobnosti

Datum:
21. 4. 2016
Čas:
17:30 do 19:30
Dogodek Category:

Prizorišče

Kranj
Ljubljanska cesta 30, Labore
Kranj, Slovenija