Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Vodena meditacija za krepitev hvaležnosti

23. 11. 2016 ob 00:00 do 27. 11. 2016 ob 00:00

Vodena meditacija

Vodena meditacija za krepitev hvaležnosti 

V svoje življenje privabljamo to, na kar se osredotočamo. To ste verjetno slišali že večkrat. Ko se na nekaj osredotočimo, to avtomatično opazimo pogosteje. Saj veste, kot takrat na primer, ko ste se odločili kupiti nov avto. Vedeli ste katero znamko in model boste kupili, izbrali ste želeno barvo in glej ga zlomka, takšne avtomobile ste potem videvali vsepovsod. Zakaj ne bi na enak način svojo podzavest zaposlili z iskanjem blagoslovov za katere ste lahko hvaležni in na ta način poskrbeli za svoj notranji mir.

vodena meditacija za krepitev hvaležnostiTokrat po posebni akcijski ceni Vodeno meditacijo za krepitev hvaležnosti lahko dobite že za 9,90 €.

Vodena meditacija za krepitev hvaležnosti – prednosti rednega prakticiranja:
♥ večje zavedanje vseh svojih dobrih lastnosti,
♥ krepitev samopodobe,
♥ krepitev ljubezni do ljudi, ki so del vašega življenja,
♥ razvoj hvaležnosti za vaše materialne dobrine,
♥ vzpostavitev zaupanja vase in v Življenje,
♥ hipen priklic globokega občutka hvaležnosti,
♥ občutnje globokega notranjega miru.

 

Vodena meditacija za krepitev hvaležnosti – v čem se razlikuje od drugih meditacij?

    1. Sestavljena je iz dveh delov, ki ju lahko izvajate ločeno ali pa v kombinaciji enega za drugim. Dolžina posameznega dela meditacije je približno 20 minut – celotna dvodelna meditacija vam torej nudi 40 minut sproščanja in predajanja prijetnim občutkom.
    2. Meditacija vključujejo NLP tehnike, ki še dodatno podkrepijo učinke meditacije. Več o uporabi NLP tehnik preberite na povezavi.

Za lažjo odločitev poslušajte delni posnetek meditacije:

 

Za naročilo meditacije pišite na petra@mestoznanja.si. V sporočilo lahko prekopirajte kar spodnje besedilo. Pripišite tudi vaš naslov.

“Naročam dvodelno Vodeno meditacijo za krepitev hvaležnosti. Poleg posnetka kot darilo brezplačno dobim še e-priročnik Meditiram.”

V primeru dodatnih vprašanj v zvezi z naročilom in/ali izvajanjem meditacij nam pišete na petra@mestoznanja.si ali nas pokličete na 031 535 776.

Več meditacij najdete tukaj.

S hvaležnostjo.

Petra

Podrobnosti

Začetek:
23. 11. 2016 ob 00:00
Konec:
27. 11. 2016 ob 00:00
Dogodek Category: