Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Vodena meditacija – posnetki

3. 10. 2016 ob 00:00 do 31. 12. 2016 ob 23:55

Vodena meditacija

Vodena meditacija je odličen način za sproščanje. Sedaj lahko v naših meditacijah uživate tudi v ugodju vašega doma in ob času, ko vam to najbolj ustreza. Sedaj za vodeno meditacijo plačate le enkrat, poslušate pa jo lahko vsak dan. Poleg dobite še e-priročnik MEDITIRAM, ki je namenjen vsem, ki z meditacijo šele začenjate.

Verjamemo, da ima meditacija (vodena ali katera druga) učinek le, če jo redno izvajamo. Zato poslušajte del meditacije in se prepričajte, da boste kupili nekaj, kar boste potem dejansko tudi uporabljali in s časom začeli uživati v vseh blagodejnih učinkih, ki jih nudi redna meditacija.

V čem so naše meditacije drugačne od drugih?

  1. Sestavljene so iz dveh delov, ki ju lahko izvajate ločeno ali pa v kombinaciji enega za drugim. Dolžina posameznega dela meditacije je približno 20 minut – celotna dvodelna meditacija vam torej nudi 40 minut sproščanja in predajanja prijetnim občutkom.
  2. Meditacije vključujejo NLP tehnike, ki še dodatno podkrepijo učinke meditacije. Več o uporabi NLP tehnik preberite na povezavi.

Delna posnetka meditacij:

Vodena meditacija za krepitev hvaležnosti

Vodena meditacija za opuščanje čustvenih bremen

Izberite med spodnjimi ponudbami in z našimi meditacijami stopite na pot do sproščenosti in notranjega miru že danes. Do bolj kakovostnega življenja vas loči le korak – naredite ga skupaj z nami.

ponudba-meditacij-koncna-verzija

Za naročilo meditacij pišite na petra@mestoznanja.si. V sporočilo zapišite številko ponudbe (ali prekopirajte spodnje besedilo ob številki ponudbe) in vaš naslov. Ob vsakem nakupu meditacije vas čaka vas še dodatno darilo.

Ponudba št. 1: Naročam dvodelno Vodeno meditacijo za krepitev hvaležnosti. Poleg posnetka kot darilo brezplačno dobim še e-priročnik Meditiram.

Ponudba št. 2: Naročam dvodelno Vodeno meditacijo za opuščanje čustvenih bremen. Poleg posnetka kot darilo brezplačno dobim še e-priročnik Meditiram.

Ponudba št. 3: Naročam komplet obeh meditacij – Vodene meditacije za krepitev hvaležnosti in Vodene meditacije za opuščanje čustvenih bremen. Poleg posnetkov kot darilo brezplačno dobim še e-priročnik Meditiram in polurni brezplačni posvet o izvajanju NLP tehnik v vrednosti 15 EUR.

V primeru dodatnih vprašanj v zvezi z naročilom in/ali izvajanjem meditacij nam pišete na petra@mestoznanja.si ali nas pokličete na 031 535 776.

S hvaležnostjo.

Petra

Podrobnosti

Začetek:
3. 10. 2016 ob 00:00
Konec:
31. 12. 2016 ob 23:55
Dogodek Category:
Dogodek Tags:
,