X
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Aktualni dogodki

Please install the The Events Calendar or The Events Calendar Pro Plugin to display a list of upcoming Events


Aktivnosti

Osnovni namen podjetja je spodbujanje posameznika k zavedanju, da ni žrtev preteklih okoliščin, temveč akter, ki vpliva na to, kako zadovoljen ali nezadovoljen je in bo v svojem življenju. Svoj namen uresničujemo z različnimi aktivnostmi, ki jih nudimo.

Spletni programi in meditacije

Znanje je nekaj, česar nam ne more nihče vzeti. A vendar znanje, ki ga ne uporabljamo v praksi, ne pomeni dosti. Spreminjajte teorijo v prakso z našimi spletnimi programi, vodenimi meditacijami in NLP tehnikami.

svetovanje

Svetovanje

Včasih se zgodi, da kljub vsej literaturi, ki nam je na voljo, ne znamo poiskati rešitve za težavo, ki nas pesti. Takrat lahko koristi pogovor z nekom, ki zmore na situacijo pogledati iz širše perspektive in nam v varnem okolju pomagati najti pot naprej.

Prevajanje

Strokovnost, kakovost, spoštovanje dogovorjenih rokov in ugodne cene so razlogi, zaradi katerih so nam v preteklosti stranke že zaupale svoje prevode. In prav to so kvalitete, ki bodo vodile naše delo tudi v prihodnje.

Najnovejši prispevki

biti motiviran
,

Kaj je meditacija?

Kaj sploh je meditacija? Paramahansa Yogananda ponudi po mojem mnenju enega najlepših opisov meditacije. »Meditacija je kot objem, ki ga podarimo sami sebi,« pravi. V objemu sebe (ali ljubljene osebe) se počutimo varne, sprejete, ljubljene, naše telo prevevajo občutki notranjega miru, radosti in…
kako se znebiti treme

Trema – je naša prijateljica ali sovražnica?

Kdo izmed nas ne pozna občutka suhih ust, potnih rok, metuljčkov v trebuhu in ne tistih prijetnih, ki jih doživljamo ob zaljubljenosti: zardevanja, tresenja nog in rok in seveda tudi glasu. Vse to, verjamem, smo že doživeli; izkusili smo tremo. Zanimivo je, da večinoma tremo doživljamo kot sovražnico,…

Mnenja


Petrina delavnico o prepričanjih mi je definitivno odprla nova obzorja in poglede na ta (včasih težka) okovja, ki nam kvarijo kvaliteto bivanja. S preprostimi primeri, ravno v pravšnji meri podprtimi s teorijo, nas je Petra suvereno vodila skozi proces spoznavanja naših prepričanj in nas nevsiljivo, a odločno pripravila k temu, da smo tudi sami aktivno sodelovali pri iskanju njihovih vzrokov ter načinov, kako negativna prepričanja spremeniti.

Mojca Avbelj Korošec

Udeleženka delavnice Prepričanja – služijo ona meni ali jaz njim?
Na delavnici sem občutila prijetno in sproščeno vzdušje. Všeč mi je bilo, da je imel prav vsak od udeležencev možnost, da lahko podeli svoje misli, komentira slišano, če pa tega ni želel deliti, pa mu ni bilo treba. Piko na i delavnici je dala še vaja, za katero se je vsak sam odločil, ali želi sodelovati. Petra je odlična predavateljica, z ogromno znanja, vse skupaj pa podkrepi še s konkretnimi primeri.

Simona Talan

Udeleženka delavnice Čustva – ogledalo naše duše