Individualna terapija – posebna ponudba

 

Za udeležence tečaja Spremeni prepričanja, spremeni svoje življenje sem pripravila posebno ponudbo individualnih terapij.

Individualna terapija vključuje psihoterapijo, HSE in NLP tehnike, vizualizacije, meditacije ter druga orodja, ki sem jih v svojem delu s strankami prepoznala kot koristna, saj sem opazila, da stranke hitreje pridejo do tistih rezultatov, ki si jih zase želijo, če v terapijo vključim tudi različna orodja in tehnike.

Iz izkušenj dela s strankami prepoznavam, da ljudje za dosego svojih želenih rezultatov potrebujejo več kot le eno srečanje, zato imam v redni ponudbe štiri različne pakete. Za udeležence tečaja sem, glede na tematiko tečaja in želene rezultate po spremembi vzorcev razmišljanj in vedenj, izbrala paket do šest ur individualne terapije.

Do torka 20. septembra je investicija le 480,00 eur.

Ob nakupu te posebne ponudbe ti podarim še bonus dostop do spletne vodene meditacije za spreminjanje prepričanj.

Za lažjo predstavo o načinu dela, ki ga na individualnih terapijah lahko pričakuješ, spodaj dodajam še nekaj koristnih informacij.

HSE Coaching

Z metodo HSE sem se prvič srečala leta 2016 in jo vse od takrat redno uporabljam v svojem zasebnem življenju, od leta 2018, ko sem pridobila certifikat HSE Coach (mimogrede, v Sloveniji HSE terapije izvajam le jaz), pa tudi pri svojem delu. Izobraževanje je potekalo pod mentorstvom avtorja metode Toma Stona.

Delo po metodi HSE – Human Software Engineering je izjemno uporabno pri:

  • uspešnem soočanju s strahovi, fobijami, paničnimi napadi, depresijo, tesnobo;
  • uspešnem soočanju z zamerami, jezo, sramom in obžalovanji;
  • reševanju posttravmatskega stresnega sindroma in nočnih mor;
  • uspešnem soočanju z vsemi vrstami odvisnosti;
  • uspešnem soočanju s travmatičnih dogodki;
  • dvigu samopodobe in samozavesti;
  • odpravljanju omejujočih prepričanj in navad, povezanih s partnerstvom, kariero, financami ipd.

NLP ali nevrolingvistično programiranje

NLP ali nevrolingvistično programiranje pri svojem delu uporabljam predvsem za krepitev klientovih notranjih virov moči. To dosežemo s procesom, ki ga imenujemo sidranje in ki ga na nezavedni ravni izvajamo vsi. NLP pri svojem delu uporabljam tudi pri spreminjanju zaznave preteklih dogodkov, ki jih doživljamo kot neprijetne, in pri odpravi treme.

Brainspotting

Brainspotting je metoda, ki se uporablja za učinkovito predelavo travmatičnih izkušenj. Omogoča prepoznavanje, procesiranje in predelavo tudi tistih izkušenj, do katerih na druge načine težko dostopamo.

Ste se odločili za investicijo vase?

Pišite mi na e-naslov petra@mestoznanja.si in vam bom poslala vse podatke, ki jih potrebujete, da z najinim sodelovanjem lahko pričneva.