Lahkotno v življenje 

 – intenzivni 3-mesečni mentorski program –

 

Program je namenjen tebi, če:

 • že dlje časa izkušaš izzive na več področjih svojega življenja in nikakor ne najdeš načina, da se z njimi uspešno soočiš;
 • se čutiš nemočno;
 • čutiš, da ti v življenju nič ne gre tako, kot si želiš;
 • čutiš, da se ti v življenju na več področjih godi krivica;
 • se ti zdi, da je življenje nenehna borba;
 • te na preteklost veže veliko neprijetnih spominov in čutiš, da v sebi zadržuješ velike količine nepredelanih čustev pa ne veš kako se jih osvoboditi;
 • čutiš, da imaš v življenju lahko veliko več lahkotnosti, ljubezni, moči, svobode, igrivosti, obilja kot jih imaš zdaj;
 • čutiš, da se v tebi skriva še neizkoriščen potencial, ki samo čaka na priložnost, da se razkrije;
 • si pripravljen/-a na intenzivno transformacijo;
 • si pripravljen/-a za želene rezultate nameniti najmanj 30 minut dnevno za izvajanje tehnik in vaj, ki jih boš v programu dobil/-a;
 • si pripravljen/-a sprejeti odgovornost za uresničitev želenih rezultatov;
 • čutiš, da potrebuješ mentorico, ki te na poti do uresničitve tvojih želenih rezultatov vodi, usmerja, spodbuja in podpira.

Celoten namen tega zelo intenzivnega transformacijskega programa je, da se dvigneš na nov nivo v svojem življenju in da zaživiš tako, kot globoko v sebi čutiš, da ti je namenjeno.

Na katerih rezultatih delamo v programu?

 • Čustvena kompetentnost – tako se v vsakem trenutku znaš učinkovito soočiti z vsemi svojimi čustvi in jih izraziti na sprejemljiv način. To bo naredilo čudeže v tvojem odnosu do sebe in v odnosi s tvojimi dragimi, saj boš lahko v svoji komunikaciji z njimi jasna/jasen, odločna/odločen, a hkrati sočutna/sočuten in razumevajoč/-a.
 • Osvoboditev čustvene bolečine iz preteklosti – s tem kreiraš nove vzorce vedenja in prepričanja, s katerimi se v življenju podpreš. Osvobodiš se jeze, zamere in razočaranj in sprejmeš preteklost in sebe brez obsojanja, kar je prvi korak do tega, da začneš resnično živeti v sedanjosti in delovati iz ljubezni in ne iz strahu in ranjenosti.
 • Dvig lastne vrednosti – zato, da znaš postaviti zdrave meje brez občutka krivde. S tem močno prispevaš k zmanjšanju občutka, da si žrtev in si dovoliš v svoje življenje sprejemati vedno več lahkotnosti, ljubezni, obilja, zdravja in vsega, kar si želiš.
 • Ljubezen do sebe – da prekineš začarani krog samokritike in samosabotaže, dvigneš svojo samozavest, se začneš spoštovati in upoštevati svoje želje ter potrebe. S tem si daš priložnost, da začneš sprejemati boljše odločitve zase in si daš tudi dovoljenje, da izraziš svoje potenciale na čisto vseh področjih življenja, ker veš, da si tega vredna/vreden.
 • Intuicija – tvoja podzavest (tvoja duša) ima vse odgovore, ki jih potrebuješ in osvobojen/-a strahu, skrbi, dvomov in negotovosti z lahkoto prisluhneš svoji intuiciji. S tem bo tvoje življenje postalo lahkotno, harmonično in izpopolnjujoče.
 • Krepitvi notranjih virov moči – tako se začneš vedno bolj zanašati nase in si zaupati, da so vsi odgovori, ki potrebuješ že v tebi. S tem si daš svobodo, samozaupanje in pogum, da slediš svoji intuiciji, okrepiš pa tudi notranjo mirnost in zaupanje v sebe in v Življenje in se začneš zavedati, da te Življenje ljubi in podpira.

Program vključuje:

 • 3 mesečno mentorstvo skozi tvojo osebno transformacijo do lahkotnosti v življenju;
 • uvodni vprašalnik – z namenom, da te bolje spoznam in lahko vsebino programa še bolj prilagodim tebi in temu, kar potrebuješ za več lahkotnosti v življenju;
 • 4 ure individualnega dela na mesec – vsako srečanje bom snemala in ti poslala posnetke;
 • 1x mesečno nova video vsebina – video vsebine bodo vključevale teme, ki te bodo podprle pri uresničitvi tvojih želenih rezultatov;
 • avdio posnetki NLP, HSE in drugih tehnik, ki bodo vključeni v individualno delo s teboj, da jih lahko vsakodnevno izvajaš tudi sam/-a;
 • 60 minutni video zaključni posvet – namenjen bo proslavljanju tvoje transformacije in pripravi akcijskega načrta za tvojo nadaljnjo rast tudi po koncu programa;
 • spletni program 21 dnevno popotovanje do notranjega miru – program te bo podprl, da boš z 21 preprostimi koraki na enostaven način v svoje življenje vnesla/vnesel več umirjenost in harmonije;
 • neomejena Whatsapp podpora preko avdio sporočil – da prideš do odgovorov hitro in takrat, ko jih potrebuješ (lahko se individualno dogovoriva tudi za podporo preko katere druge aplikacije, ki omogoča avdio sporočila).

Kako poteka program?

Najprej se slišiva, da vidiva ali je ta mentorski program resnično pravi zate in ali lahko v sodelovanju z mano dosežeš rezultate, ki si jih želiš.

Če bom presodila, da program ni primeren zate, ti bom to tudi iskreno povedala in te usmerila v drug program ali storitev.

Program je intenziven in da narediš korak naprej in stopiš stopničko višje proti lahkotnemu življenju, bo potrebno, da sprejmeš odgovornost za svojo aktivnost v programu in redno vsakodnevno izvajaš tehnike in vaje, ki jih prejmeš v programu, poslušaš video vsebine, posnetke individualnih srečanj, si delaš zapiske, postavljaš vprašanja in tako poskrbiš, da od programa dobiš največ oz. vse tisto, kar potrebuješ za uresničitev želenega rezultata.

Če oba prepoznava, da je program pravi zate, določiva okviren načrt najinega sodelovanja.

Po plačilu programa ti pošljem uvodni vprašalnik, ob izpolnjevanju katerega še dodatno prepoznaš kje se na svoji poti do lahkotnosti v življenju oviraš, kaj zase potrebuješ, hkrati pa bodo tvoji odgovori informacija meni o tem, katerim vsebinam naj v programu dam poudarek.

Po prejemu izpolnjenega vprašalnika določiva termine za individualna srečanja prvega meseca, ki bodo izvedena preko aplikacije Zoom. Omogočim ti tudi že dostop do spletnega programa 21 dnevno popotovanje do notranjega miru.

Vsak mesec vključuje 4 ure individualnega dela, pogostost in čas trajanja posameznih srečanj določiva skupaj glede na tvoje želje, potrebe, časovne zmožnosti.

Po vsakem srečanju ti bom poslala posnetek in te povabila, da si ga ogledaš ponovno, narediš zapiske in mi pošlješ morebitna vprašanja preko aplikacije Whatsapp. Na vsa vprašanja ti bom odgovorila v roku 24 ur (izjema so vikendi in prazniki, takrat odgovor prejmeš prvi naslednji delovni dan).

Po vsakem srečanju ti bom prav tako poslala avdio posnetek, v katerem te vodim skozi tehnike, izvedene na posameznem srečanju in te povabila, da jih vsakodnevno izvajaš najmanj 30 minut.

Po izvedenih prvih 2 urah individualnih srečanj ti bom poslala dostop do prve video vsebine in te ponovno povabila, da si narediš zapiske ter mi pošlješ morebitna vprašanja preko aplikacije Whatsapp.

Po izvedenih vseh 4 urah individualnih srečanj prvega meseca, določiva termine za individualna srečanja drugega meseca. Tudi tokrat ti bom po izvedenih prvih 2 urah individualnih srečanj poslala dostop do video vsebine, po izvedenih vseh 4 urah individualnih srečanj pa ponovno določiva termine še za individualna srečanja zadnjega meseca, v katerem prav tako prejmeš še eno video vsebino.

Po vseh izvedenih individualnih srečanjih določiva termin za 60 minutni video zaključni posvet, na katerem proslaviva tvojo prehojeno pot in transformacijo, hkrati pa narediva načrt kako s svojo rastjo in kreiranjem lahkotnega življenja nadaljuješ po končanem programu.

V čem je ta program drugačen od drugih na trgu?

 1. Vsebina, potek in časovni razpored srečanj je prilagojen tebi, tvojim željam, potrebam in časovnim zmožnostim.
 2. Prejmeš vse posnetke najinih srečanj, ki ostanejo tvoji za vedno, prav tako prejmeš posnetke tehnik, ki jih izvajava na posameznih individualnih srečanjih
 3. Da se med samim procesom transformacije ne ustaviš, imaš na voljo neomejeno podporo preko avdio sporočil. To pomeni, da ko se ti ob izvajanju tehnik pojavi vprašanje, odgovor nanj prejmeš v roku 24 ur (izjema so vikendi in prazniki) in si tako omogočiš pravilno izvajanje tehnik in tudi rezultate, ki jih redno izvajanje tehnik prinaša.
 4. Vsebina programa je zasnovana tako, da si postopno in korak za korakom voden/-a do končnega rezultata – več lahkotnosti v življenju.

Zakaj za mentorico izbrati mene?

Tudi sama sem leta 2016 naredila ogromen premik v svojem življenju prav z vsebinami, ki so vključene v ta mentorski program.

Junija 2016 sem bila samska, prijavljena na Zavodu za zaposlovanje z idejo, da si želim odpreti svoje podjetje, predvsem pa naveličana stalnega nezadovoljstva in občutka, da v resnici životarim, namesto da bi živela. Septembra 2016 sem spoznala sedanjega partnerja, s katerim imava dve leti in pol starega sina, vključila sem se v projekt za podporo ženskega podjetništva in novembra 2016 odprla svoje podjetje. In novembra 2016 se mi je uresničila še ena dolgoletna želja – dobila sem psička Maksa. Skratka, v roku nekaj mesecev, so se mi uresničile 3 velike želje. Vmes sem vsakodnevno izvajala tehnike in vaje, ki jih svojim strankam predajam že vse od leta 2016, zdaj pa so prvič združene v tem programu.

Formalno gledano sem specializantka realitetne terapije (ki bo v septembru postala certificirana realitetna psihoterapevtka 😊). Svoja znanja in izkušnje sem širila z udeležbo na različnih izobraževanjih in pridobila znanja na področju HSE-ja, NLP-ja, Brainspottinga, meditacije in vizualizacij. Vse tehnike in vaje, ki jih predstavim strankam, uporabljam tudi sama.

HSE Coaching

Z metodo HSE sem se prvič srečala leta 2016 in jo vse od takrat redno uporabljam v svojem zasebnem življenju, od leta 2018, ko sem pridobila certifikat HSE Coach, pa tudi pri svojem delu s strankami. Izobraževanje je potekalo pod mentorstvom avtorja metode Toma Stona. V Sloveniji nas je le peščica, ki imamo ta certifikat, HSE coaching izvajam le jaz.

HSE Coaching (Human Software Engineering oz. programski inženiring za človeka) je metoda, s katero si posameznik lahko pomaga ozavestiti in sprostiti čustveno bolečino iz preteklosti. Ta je del naših vzorcev vedenj, omejujočih razmišljanj o sebi in prepričanj. Vsa naša čustva se shranjujejo v našem telesu, oz. povedano drugače, čustva in fiziologija telesa so med seboj neločljivo povezani in s pravimi navodili, ki jih povemo sebi (telesu) lahko to povezavo hitro prepoznamo. Pri individualnem delu stranko vodim preko različnih tehnik do tega, da pride v stik s čustvom, da ohranja pozornost na čustvu in se ga osvobodi ter tako že spremeni svoj vzorec vedenja, svoje razmišljanje o sebi in prepričanja.

Nevrolingvistično programiranje – NLP

NLP ali nevrolingvistično programiranje pri svojem delu uporabljam predvsem za krepitev strankinih notranjih virov moči. Pri tem uporabljamo proces, ki ga imenujemo sidranje in ki ga na nezavedni ravni izvajamo vsi. NLP pri svojem delu uporabljam tudi pri spreminjanju zaznave preteklih dogodkov, ki jih doživljamo kot neprijetne. Mednarodni certifikat NLP Coach Practitioner sem pridobila na NLP Inštitutu.

Brainspotting

Brainspotting je metoda, ki se uporablja za učinkovito predelavo travmatičnih izkušenj. Omogoča prepoznavanje, procesiranje in predelavo tudi tistih izkušenj, do katerih na druge načine težko dostopamo. Izobraževanje Psihologija travme z metodo Brainspotting (1. in 2. stopnja) je potekalo pod vodstvom kliničnega psihologa in psihoterapevta Maria C. Salvadorja.

Mogoče razmišljaš in se sprašuješ:

 1. Ali res lahko naredim tako veliko spremembo v samo treh mesecih?

Ja, lahko. Ko se enkrat odločiš, da imaš dovolj stanja v katerem si in imaš jasno vizijo kdo hočeš biti in postati, kaj doživeti in izkusiti, lahko v treh mesecih vsakodnevnega dela na sebi narediš ogromno. Ker imaš poleg še podporo mentorice, ki je tudi sama v treh mesecih naredila velikanski premik v svojem življenju in ki ti bo predala vsa znanja in tehnike, ki jih potrebuješ, je uspeh zagotovljen. Seveda, če se k temu zavežeš tudi ti in vsakodnevno izvajaš tehnike in vaje, ki ti jih bom predstavila. Brez tega sprememba ni možna tudi če se vključiš v daljši mentorski program.

 1. Pa saj nimam zdaj toliko časa, da bi delala vse te vaje in tehnike.

Čas vedno namenimo stvarem, ki so nam pomembne. Si si dovolj pomembna/pomemben, da si ta čas podariš? Ali si boš podaril/-a darilo te spremembe je odvisno tudi od tega, kaj verjameš o svoji vrednosti? Si vredna/vreden tega časa? Si vredna/vreden lahkotnosti v svojem življenju, radosti, harmonije? Če misliš, da nisi, potem je ta program še toliko bolj pravi zate. 🧡

 1. Sigurno je tole zelo drago. Nimam toliko, da bi si ta program lahko privoščila.

Ufff, tole razmišljanje je meni najbolj znano. To sem namreč poslušala celo svoje otroštvo. Veš kdaj sem lahko naredila spremembo? Ko sem začela spoznavati, da čas beži, da leta bežijo, jaz pa še vedno ostajam tam, kjer nisem želela biti in da si tega ne morem več privoščiti. In takrat sem se začela spraševati koliko je vredno moje dobro počutje. Zato te vprašam: Koliko je vredno to, da v svojem življenju čutiš lahkotnost, radost, harmonijo? Koliko je vredno to, da se osvobodiš vseh prepričanj, strahov, dvomov s katerimi se oviraš, razviješ svoje potenciale, ki jih imaš in zaživiš življenje za katerega veš, da ti je namenjeno? Ker globoko v sebi vedno vemo, tudi kadar si tega ne želimo priznati.

 1. Vse živo sem že poskusila pa ni delovalo. Le zakaj bi bilo tokrat kaj drugače?

Tudi to mi je znano. Raje ne naštevam kaj vse sem poskusila. Ključ, do rešitve uganke zakaj mi ni uspelo in zakaj verjetno ni uspelo tudi tebi, se skriva v eni besedi – poskusiti. To, da samo poskušaš pomeni, da še nisi odločen/-a, da imaš dovolj statusa quo in da si želiš drugačnega življenja zase. Dokler te odločitve ni, do takrat le poskušamo. Ko se odločimo, takrat bomo uspeli, ker bomo iskali rešitve zase tako dolgo, dokler jih ne najdemo. Takrat bomo informacije, znanje, tehnike dali v prakso in ne o njih le brali ali poslušali. Takrat jih bomo tehnike trenirali tudi, ko nam ne bo šlo, dokler ne bomo videli rezultatov, ki si jih želimo. Mimogrede, ker imaš v programu neomejeno podporo, bom lahko takoj prepoznala ali tehniko izvajaš prav ali ne in ti po potrebi dala dodatna pojasnila ali navodila.

Tvoja investicija v program (oziroma v resnici v sebe 😊)

Do jeseni bo program na voljo še po nižji ceni, saj te želim spodbuditi, da ne odlašaš več in si transformacijo podariš čim prej. Verjemi, vredna/vreden si je. Čas, ki nam je namenjen je omenjen in ko enkrat mine, ga ne moremo več kupiti nazaj. In v tem zavedanju leži tudi motiv, da nagradim tiste, ki so odločeni, da si želijo narediti spremembo zdaj. Ob tem mi pridejo na misel novoletne zaobljube, v katerih si vsako leto obljubimo, da tokrat bo pa res drugače. In samo pomisli, če začneš zdaj, ti ob koncu tega leta te zaobljube ne bo treba dati, saj boš to novo realnost že živel/-a.

Iskrena bom. Moje cene storitev so bile vrsto let zelo nizke, nižje od konkurence, kar je bilo povezano z mojo vrednostjo oz. s tem, koliko sem vrednotila svoje delo. Z vsemi leti dela s strankami pa vedno bolj prepoznavam kako vredna in dragocena so znanja in tehnike, ki jih predajam strankam, saj vsakodnevno vidim rezultate, ki jih dosegajo. Ob tem in ob vsem delu na sebi začenjam vedno bolj ceniti to, kar stranka lahko ob meni dobi in zato tudi odločitev, da jeseni cene mojih storitev dvignem.

Redna investicija v program je 2.963,00 eur, želim pa nagraditi odločne in je zato program do konca avgusta na voljo po nižji, nevračljivi investiciji 2.263,00 eur. Ob prijavi do 15. 8. 2022 prejmete še dodatne bonuse:

 • 2 uri individualnega dela v roku 2 mesecev od poteka mentorskega programa;
 • dodatna video vsebina prilagojena tvojemu individualnemu načrtu kako s svojo rastjo in kreiranjem lahkotnega življenja nadaljuješ tudi po končanem programu in jo prejmeš v roku 14 dni po najinem zaključnem posvetu;
 • en mesec dodatne podpore preko Whatsapp avdio sporočil.

Ob plačilo v enkratnem znesku prejmete še dva dodatna bonusa:

 • dodatnih 60 minut individualnega dela v roku 2 mesecev od poteka mentorskega programa;
 • dostop do osnovnega paketa spletnega programa 7 korakov do samozavesti.

Če ti bolj ustreza, je možno tudi plačilo v 3 obrokih po 851,00 eur. Prvi obrok se plača ob prijavi, druga dva v naslednjih dveh zaporednih mesecih.

Če te program pokliče, ne odlašaj s prijavo, saj je število mest omejeno. Le tako se lahko posvetim vsakemu posebej in vsebinsko pripravim mentorski program tako, da boš od njega prejel/-a maksimalno. Prijava je potrjena ob vplačilu celotne investicije oz. prvega obroka.

Če te ob misli na investicijo stisne v trebuhu je to v redu, saj to pomeni, da boš v program vstopil/-a motiviran/-a, da zase dobiš kar največ in res narediš premik. In takšne stranke dosegajo najboljše rezultate, ker so spremembi predane in ne odnehajo ob prvi oviri.

Iz izkušenj vem, da ljudje mnogo manj cenimo stvari, ki jih dobimo brezplačno ali pa smo zanje plačali znesek, ob katerem nismo imeli občutka, da je izven naše cone udobja, bolj pa tiste, za katere smo plačali več. Veliko ljudi se naroča na moje brezplačne vsebine, samega sporočila z vsebino pa potem niti ne odpre. Če bi zanj plačali večji znesek, sem prepričana, da bi želeli vedeti kaj v sporočilu piše.

Poznamo rek brez nič, ni nič. In običajno se izkaže, da je res tako. Če ne investiramo svojega časa, energije in financ v spremembo, se ta ne bo zgodila. Če se ne odločimo, da je dovolj cepetanja na mestu, ne bomo naredili koraka naprej. Če si ga želiš narediti, si dovoli sprejeti pomoč, podporo, usmeritve.

Investiraj vase in si podari življenje, za katerega veš, da ti je namenjeno. 🧡

Si začutil/-a, da bi bil ta program pravi zate, imaš pa še dodatna vprašanja?

Če si odločen/-a da narediš spremembo zdaj, imaš pa še vprašanja, dileme, dvome, strahove, mi piši na e-naslov petra@mestoznanja.si in se dogovoriva za kratek posvet, na katerem ti bom odgovorila na vsa tvoja vprašanja, da boš lahko z vso gotovostjo vedel/-a ali lahko v skupnem sodelovanju z mano kreiraš v svojem življenju točno tisto, kar si želiš.

Si začutil/-a, da bi bil ta program pravi zate in se želiš prijaviti?

Če si začutil/-a, da lahko v sodelovanju z mano kreiraš življenje, ki si ga želiš, potem mi piši na e-naslov petra@mestoznanja.si in ti bom poslala vse podatke, ki jih potrebuješ za prijavo.