Ustvari življenje, ki ga želiš živeti

4-mesečni mentorski program

 

KDO BO IMEL NAJVEČ KORISTI OD PROGRAMA?

 • Že dlje časa se zavedate, da se v življenju omejujete s svojim prepričanji in razmišljanji o sebi in bi radi izmojstrili proces spreminjanja prepričanj in omejujočih razmišljanj o sebi do te mere, da to postal vaš naraven način delovanja.
 • Na preteklost vas vežejo neprijetni spomini, strah vas je prihodnosti, v sedanjosti pa nikakor ne najdete tiste mirnosti, ki si je želite.
 • V sebi zadržujete nepredelana čustva preteklih dogodkov (jeza, žalost, razočaranja, sram, strah), morda si čustev niti ne upate izraziti, zavedate pa se, da bi bili vaši odnosi veliko bolj kvalitetni, vaše življenje pa veliko bolj umirjeno, če bi se teh čustev osvobodili in razvili čustveno kompetentnost.
 • Zdi se vam, da je življenje nenehna borba, da se vam godi krivica, da vas ljudje ne opazijo, ne spoštujejo, ne cenijo, ne slišijo in se sprašujete, če je res to vse, kar vam je v življenju namenjeno (mimogrede, namenjeno vam je veliko več, morda le še tega ne verjamete).
 • Ste pripravljeni na proces intenzivne transformacije in na to, da izmojstrite ustvarjanje življenja, ki si ga želite živeti, in za katerega globoko v sebi veste, da ste ga vredni (čeprav morda tega še ne verjamete v celoti ali pa se vam še ne zdi realno).
 • Ste pripravljeni sprejeti odgovornost za uresničitev želenih rezultatov, čutite pa, da potrebujete mentorico, ki vas na poti do uresničitve vaših želenih rezultatov vodi, usmerja, spodbuja in podpira.

Celoten namen tega zelo intenzivnega transformacijskega programa je, da se dvignete na nov nivo v svojem življenju in da zaživite tako, kot globoko v sebi čutite, da vam je namenjeno.

NA KATERIH REZULTATIH DELAMO V PROGRAMU?

 • Izmojstritev procesa spreminjanja prepričanj in razmišljanj tako boste v trenutku znali ozavestiti in prepoznati razmišljanja, ki vas v življenju ne podpirajo več, jih opustiti in nadomestiti s takšnimi, ki vas v življenju podpirajo.
 • Čustvena kompetentnost tako se boste v vsakem trenutku znali učinkovito soočiti z vsemi svojimi čustvi in jih izraziti na sprejemljiv način. To bo naredilo čudeže v vašem odnosu do sebe in v odnosih z vašimi dragimi, saj boste lahko v svoji komunikaciji z njimi jasni, odločni, a hkrati sočutni in razumevajoči.
 • Osvoboditev čustvene bolečine iz preteklosti s tem kreirate nove vzorce vedenja, razmišljanj in prepričanja, s katerimi se v življenju podprete. Osvobodite se jeze, zamer in razočaranj in sprejmete preteklost in sebe brez obsojanja, kar je prvi korak do tega, da začnete resnično živeti v sedanjosti in delovati iz ljubezni, ne pa iz strahu in ranjenosti.
 • Dvig lastne vrednosti zato, da znate postaviti zdrave meje brez občutka krivde. S tem močno prispevate k zmanjšanju občutka, da ste žrtev in si dovolite v svojem življenju ustvarjati vedno več lahkotnosti, ljubezni, obilja, zdravja in vsega, kar si želite.
 • Krepitev notranjih virov moči s tem se začete vedno bolj zanašati nase in si zaupati, da so vsi odgovori, ki potrebujete že v vas, omogočite si svobodo, samozaupanje in pogum, da sledite svoji intuiciji, okrepite pa tudi notranjo mirnost.

PROGRAM VKLJUČUJE:

 • uvodni vprašalnik z namenom, da vas bolje spoznam in lahko vsebino programa še bolj prilagodim vam in temu, kar potrebujete za izmojstritev procesa spreminjanja prepričanj;
 • do 16 ur individualnega dela preko aplikacije Zoom vsako srečanje bom snemala in vas poslala posnetke;
 • 3 personalizirane vsebine, ki jih dodam glede na vaše potrebe in bodo vključevali teme, ki vas bodo podprle pri uresničitvi vaših želenih rezultatov;
 • avdio posnetki NLP, HSE in drugih tehnik, ki bodo vključeni v individualno delo z vami, da jih lahko vsakodnevno izvajate tudi sami;
 • 60 minutni video zaključni posvet  namenjen bo proslavljanju vaše transformacije in pripravi akcijskega načrta za vašo nadaljnjo rast tudi po koncu programa;
 • spletni program 21 dnevno popotovanje do notranjega miru program vas bo podprl, da boste z 21 preprostimi koraki na enostaven način v svoje življenje vnesli več umirjenost in harmonije;
 • spletni program 7 korakov do samozavesti  program vas bo podprl, da si boste začeli zaupati, da zmorete ustvarjati življenje, ki si ga želite;
 • neomejena Whatsapp podpora preko avdio sporočil da pridete do odgovorov hitro in takrat, ko jih potrebujete (lahko se individualno dogovoriva tudi za podporo preko katere druge aplikacije, ki omogoča avdio sporočila).

KAKO POTEKA PROGRAM?

Najprej se slišiva, da vidiva ali je ta mentorski program resnično pravi za vas in ali lahko v sodelovanju z mano dosežete rezultate, ki si jih želite. Če bom presodila, da program ni primeren za vas, vam bom to tudi iskreno povedala in vas usmerila v drug program ali storitev.

Program je intenziven in da naredite korak naprej in stopite stopničko višje proti ustvarjanju življenja, ki si ga želite, bo potrebno, da sprejmete odgovornost za svojo aktivnost v programu in redno izvajate tehnike in vaje, ki jih prejmete v programu, poslušate posnetke individualnih srečanj, si delate zapiske, postavljate vprašanja in tako poskrbite, da od programa dobite največ oz. vse tisto, kar potrebujete za uresničitev želenega rezultata.

Če oba prepoznava, da je program pravi za vas, določiva okviren načrt najinega sodelovanja.

Po plačilu programa vam pošljem uvodni vprašalnik, ob izpolnjevanju katerega še dodatno prepoznate s katerimi prepričanji in razmišljanji in na katerih področjih življenja se ovirate, kaj zase potrebujete, hkrati pa bodo vaši odgovori informacija meni o tem, katerim vsebinam naj v programu dam poudarek.

Po prejemu izpolnjenega vprašalnika določiva prvi termin za individualno srečanje, ki bo izvedeno preko aplikacije Zoom. Omogočim vam tudi že dostop do spletnega programa 21 dnevno popotovanje do notranjega miru in do avdio in pisnih vsebin spletnega programa 7 korakov do samozavesti.

Program vključuje do 16 ure individualnega dela, pogostost in čas trajanja posameznih srečanj določiva skupaj glede na vaše želje, potrebe, časovne zmožnosti.

Po vsakem srečanju vam bom poslala posnetek in vas povabila, da si ga ponovno ogledate, morda naredite zapiske in mi pošlješ morebitna vprašanja preko aplikacije Whatsapp.

Po vsakem srečanju vam bom prav tako poslala avdio posnetke, v katerih vas vodim skozi tehnike, izvedene na posameznem srečanju in vas povabila, da jih čim večkrat izvajaš.

Program vključuje tudi 3 personalizirane vsebine (lahko so v pisni, video ali avdio obliki). Izbrala bom tiste vsebine, za katere bom tekom najinih individualnih srečanj presodila, da vas lahko najbolj podprejo in vam jih poslala.

Tekom celotnega 4-mesečnega programa imate na voljo neomejeno Whatsapp podporo preko avdio sporočil, ki je namenjena temu, da vam odgovorim na krajša vprašanja vezana na samostojno izvajanje tehnik in vaj, ki so del programa. Na vsa vprašanja vam bom odgovorila v roku 24 ur (izjema so vikendi in prazniki, takrat odgovor prejmete prvi naslednji delovni dan).

Po vseh izvedenih individualnih srečanjih določiva termin za 60 minutni video zaključni posvet, na katerem proslaviva vašo prehojeno pot in transformacijo, hkrati pa narediva načrt kako s svojo rastjo in ustvarjanjem življenja, kot si ga želite, nadaljujete po končanem programu.

V ČEM JE TA PROGRAM DRUGAČEN OD DRUGIH NA TRGU?

Vsebina, potek in časovni razpored srečanj je prilagojen vam, vašim željam, potrebam in časovnim zmožnostim.

Prejmete vse posnetke najinih srečanj, ki ostanejo vaši za vedno, prav tako prejmete posnetke tehnik, ki jih izvajava na posameznih individualnih srečanjih

Da se med samim procesom transformacije ne ustavite, imate na voljo neomejeno podporo preko avdio sporočil. To pomeni, da ko se vam ob izvajanju tehnik pojavi vprašanje, odgovor nanj prejmete v roku 24 ur (izjema so vikendi in prazniki) in si tako omogočite pravilno izvajanje tehnik in tudi rezultate, ki jih redno izvajanje tehnik prinaša.

ZAKAJ ZA MENTORICO IZBRATI MENE?

Sem certificirana realitetna psihoterapevtka (oz. uradno bom 26. septembra 😊).Svoja znanja in izkušnje sem širila z udeležbo na različnih izobraževanjih in pridobila znanja na področju HSE-ja, NLP-ja, Brainspottinga, meditacije in vizualizacij. Vse tehnike in vaje, ki jih predstavim strankam, uporabljam tudi sama.

Z metodo HSE sem se prvič srečala leta 2016 in jo vse od takrat redno uporabljam v svojem zasebnem življenju, od leta 2018 pa tudi pri svojem delu s strankami, saj sem takrat pridobila certifikat HSE Coach (mimogrede v Sloveniji nas je le peščica, ki imamo ta certifikat, HSE terapije pa izvajam le jaz). Izobraževanje je potekalo pod mentorstvom avtorja metode Toma Stona.

NLP ali nevrolingvistično programiranje pri svojem delu uporabljam predvsem za krepitev strankinih notranjih virov moči. Pri tem uporabljamo proces, ki ga imenujemo sidranje in ki ga na nezavedni ravni izvajamo vsi. NLP pri svojem delu uporabljam tudi pri spreminjanju zaznave preteklih dogodkov, ki jih doživljamo kot neprijetne. Mednarodni certifikat NLP Coach Practitioner sem pridobila na NLP Inštitutu.

Brainspotting je metoda, ki se uporablja za učinkovito predelavo travmatičnih izkušenj. Omogoča prepoznavanje, procesiranje in predelavo tudi tistih izkušenj, do katerih na druge načine težko dostopamo. Izobraževanje Psihologija travme z metodo Brainspotting (1. in 2. stopnja) je potekalo pod vodstvom kliničnega psihologa in psihoterapevta Maria C. Salvadorja.

MOGOČE RAZMIŠLJATE IN SE SPRAŠUJETE:

Ali je sploh možno spremeniti svoja prepričanja in razmišljanja in to v tako kratkem času?

Ja, seveda je. Ko se enkrat odločite, da imate dovolj stanja v katerem ste in imate jasno vizijo kdo hočete biti in postati, kaj doživeti in izkusiti, lahko v nekaj mesecih dela na sebi naredite ogromno. Ker imate poleg še podporo mentorice, ki vas bo vodila korak za korak skozi proces spreminjanja prepričanj, vzorcev vedenja in razmišljanj, je uspeh zagotovljen. Seveda, če se k temu zavežete tudi vi in izvajate tehnike in vaje, ki vam jih bom predstavila. Brez tega sprememba ni možna tudi če se vključite v daljši mentorski program.

Pa saj nimam zdaj toliko časa, da bi delala vse te vaje in tehnike.

Čas vedno namenimo stvarem, ki so nam pomembne. Ste si dovolj pomembni, da si ta čas podarite? Ali si boste darilo te transformacije podarili je odvisno tudi od tega, kaj verjamete o svoji vrednosti. Ste vredni tega časa in transformacije? Ste vredni, da se naučite ustvarjati prepričanja, ki vas bodo podpirala, s tem pa tudi življenje in odnose, ki si jih želite? Če mislite, da niste, potem je ta program še toliko bolj pravi za vas, kajti nisem vredna/vreden, ni nič drugega kot vaš vzorec razmišljanja, ki ga boste tekom mentorskega programa spremenili.

Sigurno je tole zelo drago. Nimam toliko, da bi si ta program lahko privoščila.

Ufff, tole razmišljanje je meni najbolj znano. To sem namreč poslušala celo svoje otroštvo. Veste kdaj sem bila jaz pripravljena narediti spremembo? Ko sem začela spoznavati, da čas beži, da leta bežijo, jaz pa še vedno ostajam tam, kjer nisem želela biti in da si tega ne morem več privoščiti. In takrat sem se začela spraševati koliko je vredno moje dobro počutje in se motivirala, da sem raziskala svoje vzorce vedenja, razmišljanj in svoja prepričanja, se jih začela osvobajati in kreirati takšna, ki so me podpirala. Zato vas vprašam: Koliko je vredno to, da se osvobodite vseh prepričanj, strahov, dvomov s katerimi se ovirate, razvijete svoje potenciale, ki jih imate in zaživite življenje za katerega veste, da vam je namenjeno? Ker globoko v sebi vedno vemo, tudi kadar si tega ne želimo priznati.

Vse živo sem že poskusila pa ni delovalo. Le zakaj bi bilo tokrat kaj drugače?

Tudi to mi je znano. Raje ne naštevam kaj vse sem poskusila. Ključ, do rešitve uganke zakaj mi ni uspelo in zakaj verjetno ni uspelo tudi vam, se skriva v eni besedi — poskusiti. To, da samo poskušate pomeni, da še niste odločeni, da imate dovolj statusa quo in da si želite drugačnega življenja zase. Dokler te odločitve ni, do takrat le poskušamo. Ko se odločimo, takrat bomo uspeli, ker bomo iskali rešitve zase tako dolgo, dokler jih ne najdemo. Takrat bomo informacije, znanje, tehnike dali v prakso in ne o njih le brali ali poslušali. Takrat jih bomo tehnike trenirali tudi, ko nam ne bo šlo, dokler ne bomo videli rezultatov, ki si jih želimo. Mimogrede, ker imate v programu neomejeno podporo, bom lahko takoj prepoznala ali tehniko izvajate prav ali ne in vam po potrebi dala dodatna pojasnila ali navodila.

TVOJA INVESTICIJA V PROGRAM (OZIROMA V RESNICI V SEBE 😊)

Redna investicija v program je 4.444,00 EUR, do 20. septembra in le za udeležence tečaja Spremeni prepričanja, spremeni svoje življenje pa je program na voljo po znižani investiciji 2.899,00 EUR (najugodnejša možnost) ali 4 zaporedni mesečni obroki po 883,00 EUR (prvi ob vpisu).

Ob plačilu v enkratnem znesku prejmete še tri dodatne bonuse:

 • do 2 uri individualnega dela v roku 2 mesecev od zaključnega posveta;
 • dodatna video vsebina prilagojena vašemu individualnemu načrtu kako s svojo rastjo in ustvarjanjem življenja, ki si ga želite, nadaljujete tudi po končanem programu in jo prejmete v roku 14 dni po najinem zaključnem posvetu;
 • 1 mesec neomejene Whatsapp podpora preko avdio sporočil.

Investicija je dokončna/ni vračljiva in je zavezujoča v celoti.

Če vas ob misli na investicijo stisne v trebuhu, je to v redu, saj to pomeni, da boste v program vstopili motivirani, da zase dobite kar največ in res naredite premik. In takšne stranke dosegajo najboljše rezultate, ker so spremembi predane in ne odnehajo ob prvi oviri. Investiraj vase in si podari življenje, za katerega veš, da ti je namenjeno.

STE ZAČUTILI, DA BI BIL TA PROGRAM PRAVI ZA VAS, IMATE PA ŠE DODATNA VPRAŠANJA?

Če ste odločeni da naredite spremembo zdaj, imate pa še vprašanja, dileme, dvome, strahove, mi pošljite SMS na telefonsko številko 031 535 776 in se dogovoriva za kratek posvet, na katerem vam bom odgovorila na vsa vaša vprašanja, da boste lahko z vso gotovostjo vedeli ali lahko v skupnem sodelovanju z mano izmojstrite proces spreminjanja prepričanj, vzorcev vedenja in razmišljanj ter ustvarite življenje, ki si ga želite.

STE ZAČUTILI, DA BI BIL TA PROGRAM PRAVI ZA VAS IN SE ŽELITE PRIJAVITI?

Če ste začutili, da lahko v sodelovanju z mano izmojstrite proces spreminjanja prepričanj, vzorcev vedenja in razmišljanj ter ustvarite življenje, ki si ga želite, potem mi pišite na e-naslov petra@mestoznanja.si in vam bom poslala vse podatke, ki jih potrebujete za prijavo.