Vodene meditacije

Vodena meditacija za dober spanec

Vodena meditacija za dober spanec vas vodi v umiritev misli in sprostitev telesa. Je meditacija ob kateri boste lažje spustiti vsakodnevne napetosti in skrbi, ponovno prišli v stik s svojo notranjo močjo in okrepili zaupanje v sebe in v življenje. Ta meditacija vas bo zazibala v miren in krepčilen spanec, ki je izrednega pomena za vsesplošno dobro počutje.

Vodena meditacija za povezovanje z neskončnostjo

Vodena meditacija za povezovanje z neskončnostjo nas najprej vodi v umiritev, nato pa v prizemljevanje in v povezovanje z neskončnostjo. S tem bomo v svoje življenje vnesli notranji mir in zavedanje, da Božanska inteligenca ničesar ne prepušča naključju. Zavedeli se bomo, da vsaka sprememba s seboj nosi neskončne možnosti za srečo, radost, harmonijo, ljubezen in obilje.

Vodena meditacija za uresničitev namere

»Naše namere oblikujejo našo realnost,« je zapisal dr. Wayne Dyer. Če se tega zavedamo, se zavedamo tudi, kako pomembno je zavestno kreiranje namer. Potopite se v svet neskončnih možnost, predajte svojo namero Božanski inteligenci in njeni kreativnosti, nato pa le še zaupajte in bodite odprti za izkušnje, ki vam bodo omogočile njeno uresničitev.

Vodena meditacija Življenje v sedanjem trenutku

V času, ko je nenehno hitenje postalo naša stalnica, še toliko bolj potrebujemo trenutke, ko se ustavimo in si preprosto dovolimo biti sami s seboj in v tišini. Trenutke, ko se zavemo, da je sedanji čas vse, kar pravzaprav imamo, trenutke, ko morda čisto za kratek čas dovolimo skrbem preteklosti in prihodnosti prosto pot.